EXKLUZIVNĚ: Časy přijdou zpátky, věří Imodium v novém klipu

Vydáno 02.02.2014 | autor: redakce

Po pilotní Valerii servíruje Imodium další singl a videoklip ze svého aktuálního alba. Podobně jako Valerie, i klip Nad Berlínem vypráví emočně vypjatý příběh, tentokrát o naději.

EXKLUZIVNĚ: Časy přijdou zpátky, věří Imodium v novém klipu EXKLUZIVNĚ: Časy přijdou zpátky, věří Imodium v novém klipu

imodium 2014Imodium: Daniel, Ronoon, Thom, Kárl

Podobně jako Valerie, i klip Nad Berlínem vypráví emočně vypjatý příběh. "Nad Berlínem je o něčem, co jsme měli nebo máme rádi a žijeme v domnění, že jsme o to přišli. Nezapomínejme ale, že "časy přijdou zpátky" a stačí k tomu jen náhoda, snaha, štěstí. Hlavním hrdinou je osamělý muž, který se už pomalu smířil s tím, že to nejcenější ztratil, nakonec je ale vše jinak...," vysvětluje Thom.

Režie nového klipu se stejně jako v případě Valerie zhostil Martin Linhart aka Marty68, jenž natočil např. nedávno zveřejněný videoklip Škwor ke skladbě Síla starejch vín a dále pracoval například s Annou K, Clou či Eddie Stoilow.

Kapela zároveň pokračuje ve Valerie Tour, jehož jarní část bude čítat celkem čtrnáct koncertů a odstartuje už v pátek 7. února v libereckém klubu Bunkr. Koncertní plány mají Imodium už ale také na druhou polovinu roku 2014. "Zatím můžeme prozradit, že na podzim a zimu letošního roku odjedeme velké turné, větší než Valerie Tour a nebudeme na to sami," naznačuje Thom.

TZ, ape


 

imodium 2014 TOP

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít