AUDIO: No Distance Paradise + Evelynne + We on the Moon = New

Vydáno 06.05.2014 | autor: redakce

Tři mladé kapely se spojily v projektu NEW. No Distance Paradise, Evelynne a We On The Moon se podle svých slov chtějí vzájemně podpořit. Prvním počinem je singl Leave The World Behind, který vznikl pod dohledem producenta Borise Carloffa.

AUDIO: No Distance Paradise + Evelynne + We on the Moon = New AUDIO: No Distance Paradise + Evelynne + We on the Moon = New


Evelynne fullEvelynneNo Distance ParadiseNo Distance ParadiseWOTM promoWe On The Moon

Společný singl je podle zainteresovaných kapel jen začátek. V přípravách už je také videoklip a v plném proudu plánování společného tour 3v1. První společný koncert proběhne exkluzivně na festivalu Rock For People, tour napříč republikou proběhne pak na podzim jako závěr projektu.


"Myšlenka managementu Evelynne udělat společný projekt tří kapel, ukázat všem, že podpora domácí scény nám není lhostejná, byla prostě výjimečná. Obzvlášť spojeni tří fanouškovských základen. Na společném singlu si ujíždíme, přestože není vyloženě v linii ani jednoho z nás,"
dodává k singlu, jenž by neurazil ani v repertoáru kapel jako Two Door Cinema Club, Kooks nebo Wombats, frontman We On The Moon Tomáš.

Aby se vše mohlo uskutečnit podle plánu, je důležitá i finanční podpora, proto se skupiny připojili k platformě Hithit.

TZ, ape

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít