VIDEO: Madonna se obklopila svalovci na podpatcích

Vydáno 22.03.2012 | autor: redakce

Madonna zveřejnila provokativní klip k druhému singlu Girl Gone Wild. Jak už je u ní zvykem, video je plné lechtivých scén, nahých těl a také svalnatých mužů tančících na vysokých podpatcích.

VIDEO: Madonna se obklopila svalovci na podpatcích VIDEO: Madonna se obklopila svalovci na podpatcích


00070_194f5xPopová královna se svojí image vrací do devadesátých let, kdy vyšly desky Erotica a Bed Time Stories. Vrací se také k lechtivým pózám a erotickým scénám.

Madonna se v novém klipu obklopila několika vysvalovanými muži, kteří tančí odění pouze do tmavých legín a vysokých podpatků. Ti až nápadně připomínají klip Single Ladies od Beyoncé, ovšem až poté, co si ho vzal do parády Justin Timberlake a oblékl se do trikotu a podpatků.

Madonna se zase na střídačku provokativně povaluje v lesklém oblečku, nebo se zmítá spoutaná v řetězech. Zpěvačka zvedla vlnu nevole už s názvem alba, které pojmenovala MDNA. To se nelíbilo protidrogovým aktivistům, jimž název evokoval označení pro taneční drogu MDMA. S novým klipem si Madonna coby vzor morálky asi také zrovna nešplhne.

Novinka MDNA vychází už v pondělí 26. března. Většinu skladeb, které Madonna nahrávala v New Yorku a LA produkoval William Orbit, který se podílel mj. i na albu Ray Of Light, o další producentská křesla se podělili Martin Solveig, Demolition Crew nebo např. Benny Benassi. 



map

madonnatop

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít