VIDEO: Na casting Support Lesbiens dorazili Ozzy Osbourne i Madonna

Vydáno 17.05.2013 | autor: redakce


Ozzy Osbourne, Lady Gaga, Madonna, Janis Joplin nebo Andy Warhol; právě jejich dvojníci se objevili v novém klipu Support Lesbiens Changes.

VIDEO: Na casting Support Lesbiens dorazili Ozzy Osbourne i Madonna VIDEO: Na casting Support Lesbiens dorazili Ozzy Osbourne i Madonna

support new1

"Byl to doslova natáčecí maratón. Během tří dnů jsme vystřídali pět lokací napříč Prahou a použili desítky kostýmů. Když jsem psal scénář, počítal jsem rovnou s možností, že stihneme tak polovinu všech těch nápadů. Doteď jsem překvapený, že jsme to zvládli celé, včetně závěrečného překvapení - Karla Gotta" popisuje náročný vznik klipu režisér a autor scénáře Marek Škarpa, který pro natáčení získal i další populární osobnosti.

 



Ve světové zpěváky a hudebníky se tak v klipu promění např. herečky Dana Batulková (Ozzy Osbourne), Bára Hrzánová (Tina Turner) nebo Petra Hřebíčková (Madonna) a zpěvačka Martina Pártlová (Slash). Uvaděčku ztvárnila Ester Kočičková, dvojrole porotce i účastníka konkursu se zhostili novinář Honza Dědek (publicista + Gene Simmons z Kiss) a výše zmíněný fotograf Petr Kurečka (vizážista + David Bowie). Celý klip uzavírá Karel Gott.

Support Lesbiens už 25. května čeká první vystoupení v novém složení na charitativní akci Muzikanti dětem ve Velkém Meziříčí a o měsíc později, konkrétně 26. června v pražské Synot Tip Areně, kde budou toho večera zahajovat koncert Bon Jovi. Na říjen pak plánují vydání nového alba a na konec roku tři koncertní křty v Praze, Brně a Ostravě.




TZ, ape

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít