VIDEO: Kofe-in se nebojí nahoty ani rockovějšího zvuku

Vydáno 17.09.2013 | autor: redakce

Začátkem října vypustí opavsko-pražská pětice Kofe-in nové album. Než se tak stane, pochlubila se kapela pilotním singlem Moje dobré nebe, k němuž natočila i lehce lehtivý videoklip.

VIDEO: Kofe-in se nebojí nahoty ani rockovějšího zvuku VIDEO: Kofe-in se nebojí nahoty ani rockovějšího zvuku

KOFE-IN PROMO 2013 Dalibor-Konopáč 2 kopie

Nad stejnojmenným singlem i nadcházející deskou Dobré nebe se producentského dohledu ujal Armin Effenberger z elektro-popového dua Cartonnage. "Hledali jsme producenta, který se bude hodit k našim novým písním. Armin nám přesně sedl jak po technické, tak lidské stránce. Pochopil naši muziku a přišel se spoustou dobrých nápadů. Zachoval rockovou dravost a zároveň vypíchnul svěžest nových písní," pochvalují si Kofe-in spolupráci s Arminem.

Nové album přinese i spolupráci s Katarínou Landlovou, která na sebe poprvé výrazněji upozornila v televizní soutěži Česko Slovensko má talent v roce 2012. Na vzniku nahrávky se poprvé podílela také bývalá rytmická sekce Cocotte Minute, dnes již stálí členové Kofe-in, Daniel Herrmann (baskytara) a Pavel Hruša (bicí). "Nové písně jsme opřeli o hybnou rytmiku kluků a jelikož si taky mnohem víc hrajeme s kytarama, bude to naše nejrockovější deska," přibližuje skupina nové album.

TZ ,ape, foto: Dalibor Konopáč

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít