VIDEO: Ben Cristovao má filmovou píseň. S krásnou slovenkou

Vydáno 25.02.2018 | autor: Pavel Vičar

Ben Cristovao kormě porotcování v pěvecké soutěži, nezapomíná ani na svoji kariéru. K filmu Backstage, který vstoupí do kin v Březnu nahrál nový singl PADAM se slovenskou zoěvačkou Máriou Čírovou.

VIDEO: Ben Cristovao má filmovou píseň. S krásnou slovenkou VIDEO: Ben Cristovao má filmovou píseň. S krásnou slovenkou

Poslední desku Poslední vydal Ben Cristovao v loňském roce, Teď se, ale vrací. Tentokrát ale se skladbou, která má nalákat na tanečně hudební film Andrei Sedláčkové Backstage a protože si Ben ve filmu i zahraje kdo jiný by měl nazpívat titulní skladbu? Protože se, ale jedná o československý film, dal to zpěvák dohromady s populární slovenskou Máriou Čírovou, a díky jejich spojení vznikla zajimáva skladba.

VIDEO: Sofian Medjmedj a Ben Cristovao představují novinku nahranou v Abbey Road Studios

Skladba PADAM má hitové ambice už od prvních tónů. Ten kdo si jí pustí bude mít chuť ihned tancovat. Benův hlas zní skvěle a o Márii se ví, že je skvělá zpěvačka, to dokazuje nejen ve své u nás ne moc známé sólové tvorbě, ale i v hitu Vloupám se, který nazpívala s kapelou 05a Radeček. Díky spojení s Cristovaem se představuje v jiné poloze a může mít další velký hit. To stejné platí i o Benovi, protože ten jde svojí cestou, ale každá skladba je skvělá.

Videoklip sestavený ze záběrů ze studia a ukázek z filmu nepředstavuje nic co by jsme ještě neviděli, ale dívá se na něj hezky.

3,50

čtenáři

hlasuj

Mohlo by Vás zajímat

zavřít