Žebřík 2008 bude vyhlášen 6. března

Vydáno 13.10.2008 | autor: redakce

V tradičním termínu, tedy první březnový pátek, bude vyhlášen již 17. ročník výročních cen Žebřík 2008. Místem konání bude opět DK Inwest v Plzni.

Žebřík 2008 bude vyhlášen 6. března Žebřík 2008 bude vyhlášen 6. března

Hlasování ve čtenářské anketě Žebřík 2008 proběhne v obvyklém období, tedy od 1. ledna do 28. února - formou sms v magazínu REPORT a na serveru iREPORT.cz.

Slavnostní udílení cen se uskuteční v pátek 6. března 2009 od 20 hod. na velkolepé pětihodinové párty v plzeňském Domě kultury Inwest. Akce se opět zúčastní elita česko-slovenské hudební scény i mnohé filmové osobnosti. Ti nejlepší převezmou originální ceny "Tančící R" z dílny sochaře Václava Česáka. Celkem bude rozdáno 30 cen v deseti kategoriích. Kromě koncertů předních kapel dojde i na neobvyklá hudební spojení či na překvapení, kterým bylo na uplynulém Žebříku např. nezapomenutelné vystoupení frontmana Freak Power Ashleyho Slatera s Monkey Business.

Oficiální Afterparty s hvězdami Žebříku se uskuteční stejně jako letos v klubu Buena Vista.

Chcete-li se projít bohatou historií této prestižní ankety, podívejte se do zaktualizované sekce ŽEBŘÍK (v pravém bloku home page). Naleznete tam kompletní výsledky uplynulých ročníků, rozsáhlou fotodokumentaci a několik TV záznamů.

zavřít