Akce

FUN LOVIN’ CRIMINALS (Groove Brno)

FUN LOVIN’ CRIMINALS (Groove Brno)

Akce

Termín: 10. října
Místo: Sono Music Club, Brno
Info: „Tavicí kotlík plný místních chutí: hip-hop, funk, blues a rock propojený zhulenými groovy.“ Tak před lety charakterizoval hudbu Fun Lovin’ Criminals časopis Rolling Stone. Městu pod Špilberkem trojice Brian Leiser (baskytara, klávesy, trumpeta, harmonika, vokály), Frank Benbini (bicí, vokály) a Naim Cortazzi (kytara, vokály) slibuje dravou show, která za sebe hladce naskládá rapové bangery i písně o lásce.
Vstupenky: od 790 Kč
www.groovebrno.cz/program/fun-lovin-criminals/

BIG BAND ELECTRO DELUXE feat. B-Side Band (Groove Brno)

BIG BAND ELECTRO DELUXE feat. B-Side Band (Groove Brno)

Akce

Termín: 23. října
Místo: Sono Music Club, Brno
Info: Francouzský fenomén, který v domovině vyprodává mnohatisícové haly, míří do Česka na dva exkluzivní koncerty. Sedmičlennou funk soulovou formaci a její vokalisty totiž na dvou koncertech – 23. října v Brně a o den později, 24. října, v Praze – posílí celá dechová sekce v tuzemku dobře známého B-Side Bandu. Bude to naprosto jedinečná příležitost si Electro Deluxe vychutnat v rozšířené bigbandové sestavě tak, jak to mají možnost zažít pouze posluchači ve Francii.
Vstupenky: od 990 Kč
www.groovebrno.cz/program/electro-deluxe-big-band-fr-usa-feat-b-side-band-cz

MEZZOFORTE (Groove Brno)

MEZZOFORTE (Groove Brno)

Akce

Termín: 8. listopadu
Místo: Sono Music Club, Brno
Info: Island je místem, kde snad každý z jeho necelých 400 tisíc obyvatel hraje v nějaké kapele. Na první dobrou se vybaví Björk, Sigur Rós, Gus Gus, pár metalových kapel i jazzmanů. A mezi přední z posledně jmenované skupiny bezpochyby patří Mezzoforte, patrně nejvýraznější jazz-funková formace, která kdy z této severské země vzešla. Na festivalu Groove Brno zahraje 8. listopadu v Metro Music Baru v Brně.
Vstupenky: 690 Kč
https://www.groovebrno.cz/program/mezzoforte-is/

zavřít