Limp Bizkit ulovili na své album Kiss a Wu-Tang Clan

Vydáno 15.03.2011 | autor: redakce

Lídr kapely Fred Durst potvrdil, že na páté studiovce Gold Cobra bude hostovat i Lil Wayne, který se před pár měsíci vrátil z vězení.

Limp Bizkit ulovili na své album Kiss a Wu-Tang Clan Limp Bizkit ulovili na své album Kiss a Wu-Tang Clan

limp11Limp Bizkit: hřejí si kobru na prsou?Lil Wayne, mimo jiné držitel Grammy za album Tha Carter III, strávil většinu loňského roku ve vězení kvůli nezákonnému držení zbraně. Osmiměsíční trest si ale už odpykal a objeví se i na "comebackovém" albu Limp Bizkit. Hostovat bude ve skladbě Ready To Go.

"Pardon, 16 zmixovaný song je Ready To Go s Lil Waynem! Miluju to!" napsal Fred Durst na svém Twitteru.

Tím ale seznam hostů na Gold Cobra nekončí, parta kolem Freda Dursta ulovila další zvučná jména, a to rappera Raekwona z Wu-Tang Clan a Gene Simmonse z Kiss. Druhý jmenovaný se postará o intro celé desky.

Gold Cobra má být pro Limp Bizkit malým comebackem. Kapela totiž vydala poslední cédéčko před osmi roky (Results May Vary).

Fred Durst vydání několikrát odložil. Původně měla být hotová loni, ale nakonec kapela potřebovala na dokončení více času. Produkci si vzali na starost sám lídr formace a Wes Borland, kytarista Limp Bizkit. Oficiální datum, kdy se Gold Cobra objeví na pultech hudebních obchodů, zatím nebylo zveřejněno, ale nejčastěji se v médiích mluví o létě. 


mp



limp11_top
zavřít