Steven Tyler a jeho dcera Liv plánují nahrát duet

Vydáno 30.03.2011 | autor: redakce

Herečka Liv Tyler tvrdí, že přímo zbožňuje, když si může ve volné chvíli zazpívat se svým otcem, lídrem rockové party Aerosmith.

Steven Tyler a jeho dcera Liv plánují nahrát duet Steven Tyler a jeho dcera Liv plánují nahrát duet

steven a livPlány na společný duet jim zatím překazil nabitý pracovní diář Liv Tyler. Třiatřicetiletá herečka a modelka prozradila, že se svým otcem zpívá, kdykoliv jen může.

"Vždycky jsme se bavili o tom, že bychom spolu měli něco natočit. Když byl ve studiu, tak mi někdy zavolal, abych se stavila a nahrála doprovodné zpěvy nebo duet, ale já jsem zrovna zase byla někde pryč," řekla Liv.

Plány jim zatím hatí čas, kterého se ani jednomu z nich nedostává. Ještě letos, kdy Aerosmith plánují nahrát nové album, ale rozhodně chtějí společný projekt dotáhnout do konce.

Liv dále prozradila, jaké výhody jí v životě přináší fakt, že je dcerou slavného rockera. "Aerosmith v Americe všichni milují. Když mě zastavili třeba policajti, tak hned řekli: Kdyby váš táta potřeboval nového kytaristu, tady je moje číslo."

 

Steven Tyler v současnosti porotcuje s Jennifer Lopez v soutěži American Idol. Nová deska je podle slov kapely v plánu ještě letos. Aerosmith za sebou mají již několikadenní "studio session", během které vznikly první verze skladeb.

Zatím poslední desku vydali v roce 2004 pod názvem Honkin' on Bobo.


mp




steven a liv_top
zavřít