Katy Perry v Americe láme rekordy. I s E.T. se dostala na vrchol

Vydáno 31.03.2011 | autor: PR

Zpěvačka Katy Perry znovu ovládla singlovou hitparádu v Americe. Její aktuální hit E.T. se právě stal číslem 1 v tomto žebříčku.

Katy Perry v Americe láme rekordy. I s E.T. se dostala na vrchol Katy Perry v Americe láme rekordy. I s E.T. se dostala na vrchol

katyperry-alienKdyž loni na sklonku léta vyšlo album Teenage Dream, odborníci zpěvačce Katy Perry prorokovali velký úspěch v singlové hitparádě. Desku srovnávali s legendárním Jacksonovým albem Bad a tvrdili, že co do úspěchu jednotlivých singlů, může Katy Perry překonat Jacksonův rekord. Půvabná zpěvačka nyní učinila další krok. Po skladbách California Gurls, Teenage Dream a Firework uspěl i čtvrtý singl E.T., když se stejně jako všechny předchozí dostal na první místo singlové hitparády v Americe. Naposledy se něco takového podařilo zpěvákovi Usherovi v roce 2004.


Teenage Dream
je teprve deváté album v historii, z něhož vzešla hned čtveřice číslo 1 singlů. Katy Perry je navíc první zpěvačkou od roku 1990, která takový úspěch zaznamenala. Před ní to byla Mariah Carey.

TZ, dm

zavřít