Mc Jacob a Hoffy ze Skyline útočí, představují vlastní projekt Hiffi Jacob

Vydáno 08.04.2011 | autor: redakce

Hiffiho a Jacoba není třeba sáhodlouze představovat – jako členové přední české taneční formace Skyline jsou na hudební scéně jako doma a jejich vystoupení v rámci kapely před tuzemským publikem se počítají na stovky.

Mc Jacob a Hoffy ze Skyline útočí, představují vlastní projekt Hiffi Jacob Mc Jacob a Hoffy ze Skyline útočí, představují vlastní projekt Hiffi Jacob

 
hiffi and jacob perexPůsobit v kapele je fajn věc, v roce 2009 si ale producent Hiffi a MC Jacob řekli, proč také nespojit svou společnou vášeň pro taneční a electro raveové beaty vytvořením společného projektu, se kterým by mohli vedle koncertů se Skyline obrážet česká města a jejich kluby. Plány se jim začaly postupně uskutečňovat, ale v druhé polovině loňského roku však převládaly spíše povinnosti a časová vytíženost v kapele Skyline, která tou dobou chystala svou pátou řadovou desku, jež také na podzim vydala.

Hiffi & Jacob se tak nyní po delší pauze opět chystají vzít útokem tuzemské i zahraniční kluby, do kterých napumpují pořádnou dávku nového electro a dance zvuku, společně s tepajícími vokály a rýmy, které nenechají jedinou nohu v klidu. V současné době hoši také pracují na své první studiové desce, jejíž vydání je plánováno na léto letošního roku. Mezitím se těšte na novou rezidentní noc v Paláci Akropolis, která odstartuje v nejbližších týdnech a bude probíhat každý měsíc. První termíny jsou 12.5.2011 a 16.6.2011.




zdroj: tz, map 


 
zavřít