Dean Rosenzweig (ex IAMX) & Megg Morales vystoupí na pražském Bounce!Bounce!

Vydáno 13.04.2011 | autor: redakce

Dubnová rezidenční noc dua Kay a Tuzex (Sunshine) v Chapeau Rouge nazvaná Bounce! Bounce! bude mít speciálního hosta. Je jím v Berlíně lokalizovaná electro euro trash dvojka, která si říká CBk/NAKED CUDDLEZ.

Dean Rosenzweig (ex IAMX) & Megg Morales vystoupí na pražském Bounce!Bounce! Dean Rosenzweig (ex IAMX) & Megg Morales vystoupí na pražském Bounce!Bounce!


naked cuddlezZa tímhle podivným názvem se skrývají dva multimediální freaks Dean Rosenzweig a Megg Morales. Zatímco Dean je znám tuzemským scenesters jako někdejší kytarista obskurních neo-romantiků IAMX, šílená vizuální umělkyně a punkerka Megg byla až do doby, kdy ji Dean oslovil úplně nedotčená electrem a hudbou obecně. Což jim rozhodně nebránilo v tom, utvořit zábavný party tým a začít obrážet malé kluby se svojí na hraně show, plnou expresivních tracků, potu a občas i krve. Naked Cuddlez jsou výborná zábava, electro punk, co se s tím nepáře.

Kdo je videl už naživo třeba v Olomouci loni, nemohl se nezamilovat do jejich opičáren a přímočaré a vtahující komunikace s publikem. Bounce! Bounce! večer je jako stvořený pro podobné kolaborace, tak si nenechte další Bounce! Bounce! párty, navíc s Deanem a Megg 16.4.2011 v Chapeau Rouge ujít! We're misfits, we're bringing the riot!

Akce Bounce!Bounce! si zabrala pravidelnou rezidenční noc v klubu Chapeau Rouge, Kay a Tuzex se však neomezují pouze na Prahu. Bounce!Bounce! se dostala do povědomí po celé České republice, a tak si párty s frontmanem a basákem kapely Sunshine můžou vychutnat i mimopražští fans.

Sledujte facebook: www.facebook.com/sunshinecz !



zdroj: TZ, map 
zavřít