The Offspring točí svoje nejlepší album, líbí se i pětiletým dětem

Vydáno 20.04.2011 | autor: redakce

The Offspring tvrdí, že přípravy nového alba jsou téměř u konce. Kapela zatím napsala třináct skladeb a podle slov zpěváka Dextera Hollanda je s nimi více než spokojená.

The Offspring točí svoje nejlepší album, líbí se i pětiletým dětem The Offspring točí svoje nejlepší album, líbí se i pětiletým dětem

offspringDevátá studiovka zatím nemá oficiální název, The Offspring logicky tají i datum vydání. V podcastu kapely ale Dexter Holland prozradil, že nástupce tři roky staré Rise And Fall, Rage And Grace je na dobré cestě.

Skládání nového repertoáru jde podle Hollanda skvěle. „Bude to zatraceně nejlepší deska, kterou jsme kdy udělali," nebál se zpěvák a kytarista použít oblíbené klišé.

Víte, podle čeho to poznáte? Když pracujete na písničce a pak ji zahrajete třeba neteři nebo synovci, prostě dítěti okolo pěti let. Jestli vás vydrží poslouchat a pak ho slyšíte, jak si odpoledne tu melodii brouká, je to na dobré cestě," prozradil lídr The Offspring tvůrčí postup

The Offspring mají na svém kontě osm studiovek. Debutovali v roce 1989 stejnojmenným LP, svoji poslední desku vydali před třemi roky pod názvem Rise And Fall, Rage And Grace.



mp
zavřít