Na soundtracku k flimu Lidice zpívají Aneta Langerová, Lucie Bílá a Dan Bárta

Vydáno 07.05.2011 | autor: PR

Zítra vychází soundtrack k filmu Lidice, zpívá na něm i Dan BártaLucie Bílá, Aneta Langerová nebo Xindl X. K dostání v síti PNS za 69,-Kč včetně jedné vstupenky na film zdarma a to pouze po dobu 14 dní. Aktuální singl Plamen od Anety Langerové a Michala Hrůzy bude od pondělka zdarma ke stažení.

 

Na soundtracku k flimu Lidice zpívají Aneta Langerová, Lucie Bílá a Dan Bárta Na soundtracku k flimu Lidice zpívají Aneta Langerová, Lucie Bílá a Dan Bárta

lidice_title cdmSoundtrack k filmu Lidice vznikal pod vedením Michala Hrůzy, a měl by přiblížit téma Lidic zejména nejmladší generaci. Nejedná se však o filmovou hudbu, na níž spolupracoval Hrůza ještě s Jamesem Harrries, ale opravdu o samostatný projekt plný moderních skladeb interpretovaných umělci, jakými jsou například Lucie Bílá, Aneta Langerová, Michal Hrůza, Divokej Bill a další.

 

CD pod názvem Lidice vyjde 7. května, v početně limitovaném množství a bude ke koupi v síti PNS za 69,-Kč pouze po dobu 14 dní. Bonusem určitě bude přiložený poukaz na volnou vstupenku na film Lidice v síti Cinestar.

zdroj: TZ, dm

zavřít