Uvnitř Slipknot to vře, ve hře je nové album i rozpad

Vydáno 18.05.2011 | autor: redakce

Podle DJe kapely jsou mezi členy "stále nevyřešené věci a velké napětí". V Slipknot dokonce vznikly dva názorové proudy a o budoucnosti tak rozhodne nadcházejcí turné.   

Uvnitř Slipknot to vře, ve hře je nové album i rozpad Uvnitř Slipknot to vře, ve hře je nové album i rozpad

slipknot3Sága „Budoucnost Slipknot" pokračuje dalším dílem. DJ Sid Wilson se rozpovídal v rozhovoru pro michiganské rádio Banana 101,5 o možném pátém albu skupiny. „Rád bych řekl, že je všechno v pohodě a že všechno bude dobrý, ale je to hroznej boj," řekl Sid.

Dodal, že smrtí Paula Graye se změnila spousta věcí. „Bude záležet na tom, jak spolu budeme vycházet na turné."

Potvrdil tak postoj Corey Taylora. Ten zkraje května řekl na rovinu, že rozhodnou letní koncerty. „Nebudu fanoušky krmit falešnou nadějí. Jestliže to na turné nebude klapat, pro kapelu to může znamenat konec," vyjádřil se Corey v interview pro WGRD Radio.

Opačný názorový proud zastávají například bubeník Joey Jordison a perkusionista Shawn „Clown" Crahan. Ti by rádi se Slipknot pokračovali nejen v koncertování, ale rovněž v přípravách nové, v pořadí páté studiovky. Překážka? Tvrdohlavost zpěváka Corey Taylora, který v budoucnost kapely moc nevěří.

Tohle budou nejúžasnější koncerty, který jsme kdy odehráli," oponuje Jordison.

Jedno je jasné – uvnitř Slipknot není ani rok po smrti basáka Paula Graye klid. Jestli se po turné Slipknot rozpadnou, nebo skončí ve studiu a nahrají další desku, napoví už 17. červen. To je čeká evropská část Sonisphere a koncert v řeckých Aténách.

 

mp


slipknot_top3

 

zavřít