High Five mají nový klip, vystačili si s jedním záběrem

Vydáno 20.05.2011 | autor: redakce

Druhý videoklip kapely Hifh Five k songu Wake Up byl natočený na jeden jediný záběr a natáčení se mimo jiné zúčastnila například herečka Patricie Solaříková ze seriálu Ulice nebo zpěvačka Viki.

High Five mají nový klip, vystačili si s jedním záběrem High Five mají nový klip, vystačili si s jedním záběrem


highfivepromo2010-small-1053V klipu, jehož režie se ujal Martin Linhart, se odehrává několik zdánlivě nesouvisejících příběhů, které se však při pozorném sledování vzájemně proplétají. Kromě kapely High Five si ve videu zahrál zahrál například promotér Robert Vlček, který si roli barmana střihl již před několika lety ve filmu Samotáři. Dalšími účinkujícími jsou rozhlasový moderátor a hudebník Jakub Alexa nebo bubeník kapely Hrůzy Stanislav Matoušek.

Děj se odehrává v pražském So.cz.ka baru. Zachycuje běžné situace obyčejného pracovního dne ve velkém městě, plném zvláštních lidí. Odráží příběhy a osudy jednotlivých postav, různých sociálních vrstev a zájmů, kteří do baru přicházejí s různými, často podivnými záměry.

Singl a videoklip předznamenávají vydání debutového EP, které by mělo vyjít v září 2011. Producentem singlu i celého EP je Jakub Alexa, o mix a mastering se postaral Filip Gemroth.

High Five
je česká, nyní již šesti členná emo-popová skupina sázející na melodie a emotivní muziku. Kapela vznikla původně ze sólového projektu Jana Richtera. Nějakou dobu fungovala jako Jan Richter & High-Five a v nedávně době byla přejmenována již pouze na High-Five. Funguje od konce roku 2009 a koncertuje po ČR i SK v několika formacích, akusticky i v plné sestavě.




zdroj: TZ, map 

 
zavřít