Imodium plánují plavbu po Vltavě s Foo Fighters a Nirvanou

Vydáno 24.05.2011 | autor: PR

Broumovští Imodium momentálně pracují na čtyřech frontách současně. Kromě toho, že pokračují v turné, tak točí nový singl, videoklip a připravují repete koncertu na parníku brázdícího Vltavu.

Imodium plánují plavbu po Vltavě s Foo Fighters a Nirvanou Imodium plánují plavbu po Vltavě s Foo Fighters a Nirvanou

imodium_parnikZatím poslední album Imodia se jmenuje Polarity a vyšlo na dvou CD ve verzi elektrické a akustické v jednom balení. Třetím a posledním singlem z něho je titulní písnička Polarity, ke které chystá rockové kvarteto videoklip.

K realizaci si Imodium pronajali celé Benediktinské opatství sv. Václava, dominantu rodného Broumova. Natáčet se začne 4. června a na videoklipu se bude podílet tvůrčí skupina Popojedem, která už nahrávala klip k písničce Břehy (první singl z alba Polarity) a v minulosti pracovala třeba s Tata Bojs a korejsko-americkým Ahn Triem.

Výsledek spolupráce by měl být k vidění ještě tentýž měsíc.

Do konce června potrvá koncertní turné, 29. a 30. června je Imodium ukončí dvěma koncerty na parníku. Stejná akce proběhla i loni, ale tentokrát kapela zahraje i coververze svých oblíbenců. Dojde na písničky skupin Foo Fighters, Manic Street Preachers, Incubus, Nirvana a dalších.

Loňský parník všechny překvapil a zaskočil zároveň. Nacpalo se na něj přes dvě stě lidí a dalších sto se na palubu vůbec nedostalo. Letos jsou proto parníky dva a navíc budou pojaté jako oslava konce školního roku, takže očekáváme velkej mejdan," řekl kytarista Daniel.

zdroj: TZ, mp

zavřít