Wohnout: DIY interview aneb udělej si rozhovor

Vydáno 27.06.2011 | autor: redakce

K DIY rozhovoru se tentokrát odhodlala pražská čtyřka Wohnout, která hodlá poctivě zodpovědět zvídavé dotazy fanoušků, kteří mají možnost zeptat se na cokoliv.

Wohnout: DIY interview aneb udělej si rozhovor Wohnout: DIY interview aneb udělej si rozhovor

  wohnout nasim klientum 04_oleg_homolaKapela Wohnout vznikla v roce 1996 a již o dva roky později vydala svoji první desku Cundalla, odjela turné s Lucií a se Žlutým psem a předskočila před americkými The Offspring. Následovalo dalších pět stuiových desek (Zlý noty na večeři, Pedro se vrací, Rande s panem Bendou, Polib si dědu a Karton Veverek). V roce 2005 vydala kapela také album rarit, které se nedostaly na desky, s názvem Nevydáno. Své fanoušky potěšili také DVD Ahoj dědo, aneb co čekáte, nás zatím nečeká a albem Živáček, na kterém je zaznamenán koncert k příležitosti desetiletého výročí kapely.

V loňském roce shrnuli Wohnouti to nejlepší ze své dosavadní tvorby na best of CD Plejlist a před pár týdny vydali zbrusu novou placku Naším klientům (recenze si přečtěte ZDE).

Pokud je tu něco, co jste o Wohnout chtěli vědět, ale báli jste se zeptat, nyní máte příležitost. Dotazy zasílejte do středy 29. června na adresu redakce@ireport.cz s heslem Wohnout. Na ty nejlepší odpoví kompletně všichni členové Wohnout, tedy Matěj a Honza Homolovi, Jirka Zemánek a Zdeněk Steiner.


 
text: map, foto: Oleg Homola 
zavřít