Rock For People nabídne souboj DJů, odehraje se na Hedphone Party

Vydáno 28.06.2011 | autor: redakce

Návštěvníci letošního festivalu Rock for People by si neměli nechat ujít dění ve stanu Converse. Kromě jiných aktivit se zde mohou těšit na Hedfone Party, oblíbený disco formát z Anglie.

Rock For People nabídne souboj DJů, odehraje se na Hedphone Party Rock For People nabídne souboj DJů, odehraje se na Hedphone Party

convÚčastníci si nasadí sluchátka a sami si vyberou, kterého ze dvou DJ’s chtějí poslouchat, čímž vzniká dojem prostoru plného lidí, tančících a případně i zpívajících do ticha. Během tří nocí od neděle 3. 7. do úterý 5. 7. se v souboji o co nejvíce následovníků vystřídají DJ‘s Robot, Akvamen, Navigator, Friky a Flux.

Přes den nabízí Converse stan chill out zónu v podobě příjemného posezení ve stínu, s možností zahrát si ping pong na přistavených pingpongových stolech. Návštěvníci Converse stanu také mohou zdarma poslat svým přátelům a známým pohledy, které firma Converse po skončení festivalu rozešle. Na ty, kteří by své dojmy z festivalu chtěli vyjádřit na místě, čeká putovní festivalová zeď.

„Firma Converse dlouhodobě podporuje hudebníky z různých koutů světa a aktivně se účastní zajímavých projektů, které přispívají ke zpestření hudební scény. Zároveň je naším cílem co nejvíce zpříjemnit festivalový pobyt a poskytnout místo k zábavě i odpočinku po protančené noci. Proto jsme koncept našeho stanu na festivalu navrhli tak, aby co nejvíce odpovídal potřebám návštěvníků“,
vysvětluje marketingová manažerka Converse Lucie Holíková.

Converse tak naplňuje svou dlouhodobou filozofii spočívající v propagování nezávislosti a originality. Dává lidem prostor se svobodně vyjádřit a možnost bavit se takovým způsobem, který jim bude nejlépe vyhovovat.



zdroj: TZ
zavřít