THE SCRIPT: PREMIÉRA DLE HIP-HOPOVÉHO SCÉNÁŘE

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

13. května čeká Prahu premiérový večer zbrusu nové série hip-hop & r'n'b večerů pod názvem The Script. Hlavní událostí dlouho (a pečlivě) připravované party bude vystoupení slovutného Doom-Mana (UK). Lahůdek je však přichystáno mnohem více. Místo činu: klub P.M.

THE SCRIPT: PREMIÉRA DLE HIP-HOPOVÉHO SCÉNÁŘE THE SCRIPT: PREMIÉRA DLE HIP-HOPOVÉHO SCÉNÁŘE

THE SCRIPT – The Premiere
Exclusive Hip-Hip & R’n’B Night
13.05.2005
Klub P.M., Trojická 10, Praha 2

V zájmu oživení a zpestření fádní a nenápadité klubové Hip-Hop a R’n’B scény v Praze, přichází pořad Backspin z Radia DEEJAY (www.backspin.cz) a Londýnský label No Apologies (www.noapologies.co.uk) s novou původní Hip-Hop a R’n’B party v luxusních prostorách klubu P.M. (www.pmpraha.cz). Každý druhý pátek v měsíci předvedou pořadatelé nejlepší DJs a živá vystoupení z UK, USA i Evropské scény a každá další akce Vás překvapí zajímavý a originálním tématem.

Hned na premiéře 13.05. se představí s nabitou show přední Londýnský MTV DJ Dodge (www.soul-inside.com) a ukáže jasně všem přítomným, proč je doma v Anglii na vrcholu popularity. Dodge byl dlouhá léta resident na MTV’s "The Lick" parties s Trevorem Nelsonem a spolupracoval a remixoval pro hvězdy jako Busta Rhymes, D’Angelo, Method Man & Mary J Blige a další.

Dlaší hvězdou na pódiu bude Doom-Man (No Apologies), který bude přímo během večera točit záběry do svého videoklipu k singlu "Celebrate Life". Tento dvoumetrový gigant ze západního Londýna se již v Čechách představil jako předskokan kapely De La Soul a na mixovaném CD "Until That Day: Hip Hop From the Streets of London", které vyšlo v prosinci 2004 jako příloha časopisu REPORT a se kterým sklidil velký úspěch.

Z domácí scény vám naservírují výživné party sety residenti DJ Omar (Backspin) a speciální host DJ Cut Dem. Celou show bude provázet MC/producent Major, mj. člen legendárního Soul 2 Soul Sound Systemu.

Vstupenky můžete zakoupit v předprodeji v obchodě Boom Bap, Bělehradská 57, Prague 2 a v klubu P.M. za 200 Kč. Kapacita klubu je omezena na 600 osob, tak si zajistěte vstupenky včas, abyste předešli zklamáni.

Pozor, existuje také vyjímečná možnost zapsat se na on-line Guest List na stránkách www.thescript.tv, čimž získáte zvýhodněný vstup 200 Kč. Každý zaregistrovaný může zapsat ještě dva další přátelé, kteří také taktéž získávají výhodu zlevněného vstupu. Přihlásit se je možno do půlnoci 12. května. Zvýhodněná cena platí při vstupu na akci do 23:00. Vstup na místě je 250 Kč.

Připomínáme, že máte také možnost vyhrát 2 volné vstupy na The Script.. Nalaďte si pořad Backspin na Radiu DEEJAY (www.radiodeejay.cz) každé úterý od 22:00 do 24:00 a odpovězte na jednoduchou otázku. Více informací najdete na www.backspin.cz.

Zbývá pouze dodat, že The Script není určen osobám mladším 18ti let a že organizátoři již teď spřádají další smělé plány. I když se nesluší prozradit vše, jsme zplnomocněni oznámit, že na jedné z příštích akcí v klubu P.M. by se měl již brzy objevit i legendární DJ Howie B. Vše se samozřejmě včas dozvíte v časopise REPORT a zde, v sekci News. V nejbližších dnech přineseme k premiérové noci The Script bližší info (včetně ukázek Doom-Manovy tvorby) a na spadnutí je i jedna atraktivní soutěž. Stay tuned.. It is written !!

zavřít