Michael Jackson: vzpomínkový koncert rozdělil rodinu

Vydáno 30.07.2011 | autor: redakce

Členové rodiny Michaela Jacksona, matka Katherine, sestra LaToya a bratři Tito, Jackie a Marlon oznámili plánovaný vzpomínkový koncert Michael Forever Tribute Concert, který se uskuteční v Anglii, Walesu, 7. října.

Michael Jackson: vzpomínkový koncert rozdělil rodinu Michael Jackson: vzpomínkový koncert rozdělil rodinu

michael-jackson_soutezStadion Millennium Stadium v Cardiffu pojme 70 tisíc fanoušků. Michaelova matka k tomu řekla: "Záležitost, do které jsem se zapojila je unikátní. Když jsem se dozvěděla podrobnosti, bylo mi jasné, že je to akce hodná krále. Moc děkuji všem fanouškům, kteří nás podporují. Děkuji z celého srdce, že udržujete Michaelův odkaz." LaToya Jackson dodala: "Koncert bude naprosto úžasný a vím, že by se líbil i Michaelovi."

Ihned po tiskové konferenci zveřejnili Jermaine a Randy Jackson, bratři Michaela, na Twitteru, že s akcí nesouhlasí: "Chceme dát najevo, že tisková konference v LA neukázala názory celé naší rodiny. Přestože určitě podporujeme koncert na počest našeho bratra, nesouhlasíme s tím, aby se odehrál v čase, kdy se bude u soudu hledat příčina Michaelovy smrti. Jak všichni víte, 20. září začne soud a koncert se odehraje 8. října. Ve světle těchto událostí cítíme, že nechceme být součástí této akce. Michael si jistě zaslouží velký vzpomínkový koncert, ale ne v době, kdy bychom u soudu měli bojovat o spravedlnost."



Výtěžek z koncertu podpoří také charity, např. AIDS Project Los Angeles. Celou akci plánuje společnost Global Live Events, která také předala Katherine šek na 100 tisíc dolarů pro Michaelovy děti. Peníze dostanou, až dosáhnout dospělosti.

Lístky na vzpomínkový koncert Michael Forever je možné od 4. srpna koupit na oficiálním webu plánované show.

Zdroj: michaeljacksonweb.cz, dm
michael jackson_top
zavřít