Uvnitř Kings Of Leon zuří válka, hrozí kapele rozpad?

Vydáno 31.07.2011 | autor: Petr Lenk

O víkendu nedohráli koncert, další rovnou zrušili. Důvodem jsou velké problémy, se kterými se Kings Of Leon v současnosti potýkají.

Uvnitř Kings Of Leon zuří válka, hrozí kapele rozpad? Uvnitř Kings Of Leon zuří válka, hrozí kapele rozpad?

kings of leon_top2V rodině Followillů to pořádně vře. Americká parta Kings Of Leon odpískala 30. července koncert v Houstonu, který měl být součástí turné po Státech. Jako oficiální důvod organizátoři uvedli, že zpěvák trpí dehydratací a vyčerpáním.

Den předtím, tedy 29. července, přitom skupina nedohrála vystoupení v Dallasu, když zpěvák Caleb Followill odmítl dozpívat rozehraný koncert. Nejprve si stěžoval na problémy s hlasem, pak odešel do zákulisí dát si pivo. Fanouškům slíbil, že na oplátku zahraje další tři písně. Přídavky se ale nakonec nekonaly, Caleb se totiž na pódiu už neobjevil a problémy musel řešit basák Jared Followill.

Nemám vůbec v pořádku hlasivky, půjdu teď na chvíli do zákulisí, kde si dám pivo – upozorňuju, že nejsem opilej. Bojím se, že bych tady sebou seknul, je tu hrozný vedro," řekl před svým odchodem fanouškům Caleb.


Co se za výše zmíněnými problémy skrývá? Jared na svém Twitteru celou situaci trochu objasnil: „Mám naše fanoušky opravdu rád, vím, že nejste hloupí, takže vám nebudu lhát," napsal s tím, že pánové mezi sebou mají opravdu veliké problémy a za jejich strůjce neváhal označit právě Caleba.

Na oficiálních stránkách Kings Of Leon nebo na Facebooku není o „nemoci" Caleba ani řádka, kapela zatím ani nepotvrdila, ani nevyvrátila, že turné bude pokračovat podle původního plánu. Další koncert je čeká už v úterý 2. srpna.



mp


kings of leon_top2
zavřít