Párty Lollypop Love už dnes večer v Radost FX

Vydáno 04.08.2011 | autor: redakce

Opět po měsíci se vrací oblíbená gay friendly noc Lollypop. Pro tento večer je navíc připravena novinka v podobě seznamky. Těšte se na půlnoční nálož ploužáků. Páteční Lollypop je také oficiálním warm upem na nadcházející Prague Pride.

Párty Lollypop Love už dnes večer v Radost FX Párty Lollypop Love už dnes večer v Radost FX

loveJiž dnes večer můžete opět po měsíci vyrazit na oblíbenou gay friendly noc do oblíbeného klubu Radost FX a užít si další díl pravidelné párty Lollypop.

Tentokrát se připravte na novinku v podobě seznamky laskajelaska.com. Využijte srdcového vzkazníčku a najděte si toho pravého nebo pravou.

Pro tuto příležitost je připraven také půlnoční set ploužáků, při kterém se budete moci svému miláčkovi vyznat z čeho jen chcete.

Chybět nebudou residenti akce DJ Vilém a DJka Henriette, uslyšite také DJe D.S.P. a italské duo Trouble vs. Glue. Rozjezd večera zařídí Igor Pataki. O performance „láska je láska“ se postará tvář reality show Vyvolení Pity.

Párty startuje od desíti večer. Pánové mají do jedenácté hodiny vstup zdarma. Pokud vlastníte pozvánku, vstup zdarma pro vás platí až do půlnoci.





Text: TZ, kofo 

 

zavřít