Prago Union zveřejnili obal a seznam skladeb nové desky

Vydáno 08.08.2011 | autor: PR

První zářijový den vychází nové koncepční album Prago Union, které Kato zasvětil barvám. Na novince se objeví i muzikanti z Livě Bandu.

Prago Union zveřejnili obal a seznam skladeb nové desky Prago Union zveřejnili obal a seznam skladeb nové desky

prago_v barvach coverV Barvách tvoří 13 skladeb a vychází opět na značce Strojovna v distribuci EMI. Tématem jsou barvy. „Jestliže barvy hrají a tóny malují, musí se to dát i nahrát," tvrdí Kato.

To byl základní předpoklad a 1. září budou moci všichni posoudit sami, jak se Prago Union povedl jejich pokus vyjádřit jednotlivé barvy pomocí písniček.

Kato zůstává při zemi: „Vnímání barev je samozřejmě individuální věc. O tom žádná, ale V Barvách se to nesnaží nijak rozporovat. Doufáme, že posluchač tak trochu přistoupí na naši hru, beztak je tu pro jeho zábavu. Různí lidé mají například asociované barvy ke dnům v týdnu, ale najdete málokoho, kdo by to měl stejně jako vy... Každá skladba má jiný přístup, jakým se snaží své téma rozvést, ale vždy by vám po jejím poslechu měla před zavřenýma očima zůstat daná barva. Snaha byla, aby tak fungovala, jak hudba, tak text, aniž by ve většině případů musela být vyslovena."

Na CD V Barvách lze slyšet i členy Prago Union Livě Bandu, ač zatím jen jako hostující muzikanty.

V Barvách:
1. Černobílá
2. Černá
3. Modrá
4. Zelená
5. Žlutá
6. Bílá
7. Hnědá
8. Červená
9. Fialová
10. Vybarvená
11. Složená
12. Matná vs. Metalíza
13. Tónovací



zdroj: TZ, mp 

zavřít