Dan Bárta a Richard Müller na turné: zahrajeme Raye Charlese a zapaříme

Vydáno 08.08.2011 | autor: PR

Richard Müller vyráží v polovině září na Potichu Tour 2, jako speciální host se představí Dan Bárta. Kromě toho Müller plánuje nové album a vydání dalších pětadvaceti cédéček.

Dan Bárta a Richard Müller na turné: zahrajeme Raye Charlese a zapaříme Dan Bárta a Richard Müller na turné: zahrajeme Raye Charlese a zapaříme

barta_mullerDan Bárta bude Richarda Müllera doprovázet na všech koncertech. „Dobře si pamatuju i na první společné setkání před deseti lety, kdy mě Richard Müller pozval na své vystoupení v Praze. I proto si společně zahrajeme duet Tlaková níž. Chystám se ale zahrát i Raye Charlese," říká Bárta.

Plány obou umělců se podařilo sladit i díky tomu, že si Müller „objednal" Bártu už před více než rokem. „Nabídkou jsem byl více než potěšen, takže jsem si samozřejmě zajistil prostor a těším se nejen na naši společnou část vystoupení, ale také na to, že si společně s Richardem zapaříme," dodává Dan Bárta.

Česká část šňůry Potichu Tour 2 začíná 22. září v Jihlavě. Další zastávky jsou v Českých Budějovicích, v Praze, Plzni, České Lípě, Brně, Zlíně a Hodoníně.

Müller letos oslaví své padesáté narozeniny, velké oslavy ale nechystá. „Nerad slavím, i když je ten věk kulatý," říká Richard Müller. „Své fanoušky ale, doufám, potěším svým novým albem, a taky edicí pětadvaceti cédéček."



Přehled koncertů v ČR:
22.09. JIHLAVA, DKO
23.09. ČESKÉ BUDĚJOVICE, DK Metropol
25.09. KARLOVY VARY, Hotel Thermal
26.09. PRAHA, Hybernia
27.09. PRAHA, Hybernia
29.09. PLZEŇ, Měšťanská beseda
21.10. ČESKÁ LÍPA, DK Crystal
23.10. BRNO, Janáčkovo divadlo
25.10. ZLÍN, Kongresové centrum
26.10. HODONÍN, DK Horní valy


zdroj: TZ, mp

zavřít