NOVÝ HIPHOPOVÝ SERVER UTKEJSEVRAPU.CZ

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Přesně takhle se jmenuje nový informační server, jehož hlavní předností je náklonnost k ne tolik známým, případně zcela začínajícím lidem (MCs, producenti, textaři). Utkejsevrapu.cz je provázán i se stejnojmennou soutěží, podporující mladé talenty. Yo, check it out!

NOVÝ HIPHOPOVÝ SERVER UTKEJSEVRAPU.CZ NOVÝ HIPHOPOVÝ SERVER UTKEJSEVRAPU.CZ

Další úkol webu spočívá v pravidelném a pečlivém vybírání a publikování článků (cca 5 jich vychází den co den už druhý měsíc), které jakýmkoli způsobem souvisí s hip-hopovou scénu. A to samozřejmě nejen u nás a na Slovensku.

Pravidelně jsou publikovány mp3 účastníků ojedinělé soutěže "Utkej se v rapu", kterou zaštítil Universal Music, a jejíž dva vítězové (3 GRAMY POHODY a brněnský MC PLUTO) získali prostředky na natočení své debutové desky v profi studiu Paranormalz.

Mezi redaktory můžete najít předního českého rappera Gipsyho, případně jeho parťáka SmoGa z formace Syndrom Snopp, plus mnoho dalších. Šéfredaktorem se stal známý redaktor a promotér Tano. Všichni, kteří mají hip-hop rádi, jsou srdečně zváni, mohou psát, publikovat své věci a podílet se na obsahu. Web Utkejsevrapu.cz je určen přesně jim!

www.utkejsevrapu.cz

zavřít