KLUB P.M. CHYSTÁ REHABILITACI

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Důležité oznámení: MUSICALLY TRANSMITTED DISEASES, v překladu známé jako HUDEBNĚ PŘENOSNÉ NEMOCI, jsou globálním problémem číslo 1. Je na čase to změnit. K účinné léčbě dojde v pražském klubu P.M. v sobotu 18.6.

KLUB P.M. CHYSTÁ REHABILITACI KLUB P.M. CHYSTÁ REHABILITACI

MUSICALLY TRANSMITTED DISEASES (tedy MTD), v překladu známé jako HUDEBNĚ PŘENOSNÉ NEMOCI, jsou aktuálním globálním tématem č.1 mezi předními experty na taneční scénu. Tato nemoc si již vyžádala milióny obětí na celém světě a šíří se závratným tempem. Přestože se současná klubová scéna všemi silami snaží existenci MTD popřít a tím zabránit vlastní destrukci, je na čase to změnit...

REHAB je dceřinná společnost The Script Entertainment, která se  exkluzivně věnuje léčbě nebezbečných MTD. Naším cílem je informovat veřejnost o nebezpečí MTD a jejích vlivech na pravidelné návštěvníky klubových večerů. Tyto viry se běžně vyskytují v klubech a infikován může být každý clubber bez ohledu na věk a životní styl.

Podle našich průzkumů až 90% pravidelných clubberů může trpět příznaky MTD. Pro detailní seznámení se symptomy a následky hudebně přenosných nemocí shlédněte naše stránky www.rehabnight.com. Naše luxusní Musical Rehabilitation Centre (Hudební Rehabilitační Centrum) má v současné době sídlo v klubu P.M., Trojická 10, Praha 2, a jednou měsíčně nabízí kolektivní léčbu pod vedením předních tuzemských i zahraničních specialistů.

REHAB otevírá své dveře veřejnosti poprvé v ČR v sobotu 18.06.2005 od 21:00. Hlavním přednášejícím bude mezinárodně uznávaný Prof. Michael Burian (DJ Of The Year - Prague, Czech Republic), který exluzivně přednese své metody v tříhodinové přednášce. Jedním z hlavních témat přednášky Prof. Buriana bude premiérové zveřejnění jeho revoluční vinylové kůry vlastní produkce ve formě EP "Praha".

Úvodního slova se ujmou Dr. Nesquik (vítěz 4. pokračování LIVC Bassline Cup 2003) a Dr. Pete Walk. Cena za celovečerní rehabilitační kůru je 170,- Kč, ovšem pouze pokud si zarezervujete místo zasláním emailu s Vašim jménem na guest@rehabnight.com. Cena na místě je 200,- Kč.

Nepodceňujte závažnost epidemie MTD. Ověřte si známé příznaky infekce na www.rehabnight.com. A šiřte informace o MTD dál, mezi své známé, přátele a kolegy. Děkujeme za pochopení i spolupráci.

REHAB TEAM.

zavřít