V NOVÉM VIDEU MONKEY BUSINESS TEČE KREV

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Zcela v intencích morbidního funky humoru MONKEY BUSINESS se odehrává nový klip ke skladbě Branded z aktuálního alba Kiss Me On My Ego. Nechybí lepé děvy, nádherné moře, luxusní jachta ani prvky drsného hororu a překvapivý konec.

V NOVÉM VIDEU MONKEY BUSINESS TEČE KREV V NOVÉM VIDEU MONKEY BUSINESS TEČE KREV

Počasí bez mráčku, slunce pálí, do klidného moře se ladně zakusuje štíhlá příď drahé jachty… a na palubě se tančí. Po opálených tělech vnadných dívek stékají slané kapky mořské vody. Zpěvák Matěj Ruppert uléhá do komfortního lehátka na přídi se sluchátky na uších, ve kterých zní nový singl Monkey Business - Branded.



Slunce pomalu znásobuje svůj žár na vystavené pokožky polonahých těl a donutí účastníky výletu ke slastnému skoku do bleděmodré hladiny. Záběr na letící těla vystřídá po chvíli záběr na bleděmodré moře, jehož barva však brzy přechází v krvavě rudou…

Tak nějak byl napsán scénář ke klipu Branded z nového alba Monkey Business KISS ME ON MY EGO. Přesně v „mankáčských“ intencích doveden do takřka absurdního a velmi překvapujícího závěru. Vše pod režijním vedení pánů Pavla Mrázka a Matěje Rupperta v produkci U.F.O. Picture.



Exkluzivní fotografie z natáčení klipu si budete mít možnost prohlédnout už za několik dní - v letním dvojčísle REPORTU, které s Monkey Business na titulce vychází 1.7. 2005.

www.monkeybusiness.cz
zavřít