Zpěvák The Darkness chystá superband s bubeníkem Foo Fighters

Vydáno 24.09.2011 | autor: redakce

Se superskupinami poskládanými z členů známých kapel se poslední dobou roztrhl pytel.  Frontman kultovních The Darkness Justin Hawkins a bubeník přinejmenším stejně tak populárních Foo Fighters Taylor Hawkins kují pikle pro jejich zbrusu nový projekt.

Zpěvák The Darkness chystá superband s bubeníkem Foo Fighters Zpěvák The Darkness chystá superband s bubeníkem Foo Fighters

justin_hawkins_darknessZájem bulváru vyvolal i fakt, že se za mikrofonem objeví bývalá manažerka The Darkness. Sue Whitehouse byla navíc také snoubenkou jejich frontmana Justina Hawkinse. Deník Daily Star informoval o tom, kdo se ujme psaní textů pro zmiňovaný projekt. Bude jím dánský textař Mads Langer.

Sue Whitehouse
se o projektu pro Daily Star rozpovídala: "Justin je víc hudebně variabilní, než si většina lidí myslí. Často jsme s Justinem mluvili o tom, že bychom dali dohromady kapelu kde bych já zpívala, Justin hrál na kytaru a Taylor na bicí."

Poté, co se The Darkness v roce 2006 rozpadli, oznámili na začátku tohoto roku comeback, po Anglii a Irsku odehráli letos na šestnáct koncertů. Foo Fighters jsou momentálně na turné po USA s jejich posledním albem Wasting Light.

 


justin_hawkins_darkness_hp 

 

zavřít