Top Dream Company pokřtí videoklip desátého října v Lucerna Music Baru

Vydáno 26.09.2011 | autor: redakce

Dvanáctičlenná funk'n'soulová formace Top Dream Company si připravila křest nového klipu k singlu Keep Your Hands Off My Girl na desátého října. Křest proběhne v pražském Lucerna Music Baru a jeho kmotrem bude jeden z praotců zakladatelů J.A.R. Michael V.

Top Dream Company pokřtí videoklip desátého října v Lucerna Music Baru Top Dream Company pokřtí videoklip desátého října v Lucerna Music Baru

topdreamNatáčení klipu si vyžádalo více jak tři měsíce a podílelo se na něm 50 herců i nehreců. Pod vedením režiséra a scénáristy Jana Chramosty a kameramana Asena Šopova, druhý jmenovaný byl nominován na Oscara za film Želary. Videoklip vznikl pouze na jediný záběr.

 "Je to teda nářez, myslím, že je to dost neobvyklý klip. To jsme konec konců chtěli. Všichni odvedli profesionální práci a já jim za to moc děkuji", říká kapelník a producent Harmy. Zpěvák a spoluzakladatel skupiny Ondřej Ruml dodává: "Vždycky se mi líbily klipy na jeden záběr, je to taková improvizace. Nejvíc se ale těším na Michaela V., jehož věci poslouchám už léta a jehož účastí v klipu se mi tak trochu plní sen."

Rozhovor s protagonisty kapely a samotný klip můžete vidět už dnes na televizní stanici Metropol TV v poadu Pražení od desáté večerní. Videoklip bude také k vidění na ČT v pořadu Medůza 8. října.

Klip je předzvěstí k již třetímu CD. Oficiálně bude pokřtěn v rámci minitour 10. října v pražském Lucerna Music Baru, dále 11. října v libereckém klubu Vlak a 12. října v brněnském Metro Music Baru.

Text: TZ, kofo

zavřít