Chris Martin už ví, jaký bude jeho pohřeb. Chce koncert ve Wembley

Vydáno 30.09.2011 | autor: redakce

Frontman Coldplay přemýšlí ve volných chvílích o různých věcech. Dokonce i o tom, jak by měl vypadat jeho pohřeb, až zemře. Pro britský hudební magazín si zavtipkoval, že by byl nejlepší vzpomínkový koncert ve Wembley, žádný tradiční pohřeb nechce.

Chris Martin už ví, jaký bude jeho pohřeb. Chce koncert ve Wembley Chris Martin už ví, jaký bude jeho pohřeb. Chce koncert ve Wembley

chris_martinFrontman Coldplay, který má se svou ženou, herečkou Gwyneth Paltrow dvě děti, přemýšlí, co se bude dít po jeho smrti. Respektive jak bude probíhat jeho pohřeb. Rozhodně prý nechce tradiční pohřeb a místo toho preferuje myšlenku koncertu oslavujícího jeho život.

V rozhovoru pro hudební magazín Q si zavtipkoval takto: Opravdu nechci obyčejný pohřeb. Jediné, co si přeji, jakmile zemřu, je prostý koncert na stadionu ve Webley. To je jediné, co chci. A možná album coverů."

Autor aktuálního hitu Coldplay Paradise se také přiznal, že jen málokdy dává najevo své emoce. Přesto se neubránil slzám při poslechu písniček Amy Winehouse.

"Posledním songem, který mě rozplakal, byl Back To Black, protože Amy umřela. Ta píseň ve mě vzbudila velké emoce."

 

Text: kofo


chris_martin_hpp 

 

 

zavřít