Je naprd nebrat kokain, říká Courtney ve své biografii

Vydáno 01.10.2011 | autor: redakce

Courtney Love píše autobiografii, ve které bychom se měli dozvědět úplně vše o jejím životě. Ať už o jejím manželství s Kurtem Cobainem, problémy s drogami, či kariéře v Hollywoodu. Kniha by měla vyjít na podzim příštího roku.

Je naprd nebrat kokain, říká Courtney ve své biografii Je naprd nebrat kokain, říká Courtney ve své biografii

courtneyZpěvačka The Hole a vdova po frontmanovi Nirvany Kurtu Cobainovi doufá, že zmiňovanou knihou uvede věci na "pravou míru".

Podle informací od vydavatelství by kniha měla vyjít za pomoci spisovatele Anthonyho Bozza, který v minulosti napsal autobiografii společně s INXS, Tommym Lee a Slashem.

V knize se má, mimo jiného, objevit také vysvětlení, jak to vlastně bylo s jejím šňupáním popelu zemřelého Kurta Cobaina, či zda brala drogy v době, kdy byla těhotná.

Courtney Love je také známá tím, že mimo Kurta Cobaina navázala vztah například s bývalým frontmanem Oasis Liamem Gallagherem, Billy Corganem ze Smashing Pumpkins, basákem Blur Alexem Jamesem a britským komikem Stevem Cooganem.

Vdova po Cobainovi již v minulosti jednu knihu vydala. V roce 2006 vyšel titul pod názvem Dirty Blonde: Diaries of Courtney Love, který obsahoval osobní fotografie, záznamy z jejích deníků, písně, dopisy, básně a kresby.

Její nová autobiografie má vyjít na podzim roku 2012.

Text: kofo 


courtney_love_hp

 

 


 


zavřít