Adele nazpívá ústřední píseň nové bondovky

Vydáno 05.10.2011 | autor: redakce

Třiadvacetiletá britská zpěvačka pracuje na ústřední skladbě k novému filmu o legendárním agentovi 007. Adele slaví velký úspěch s posledním albem 21, které vydala v lednu tohoto roku. Jen v Británii se jej prodalo přes 3 miliony kusů. Zpěvačka byla nucena zrušit deset říjnových koncertů jejího amerického turné. Příčinou jsou přetrvávající potíže s hlasivkami.

Adele nazpívá ústřední píseň nové bondovky Adele nazpívá ústřední píseň nové bondovky

adele-makeup-1Poslední album Adele nazvané 21, slaví v Británii velký úspěch. V současnosti je na čtvrté pozici tamního žebříčku alb, dlouhou dobu se však drželo na příčce nejvyšší. Dá se tedy předpokládat, že píseň nové bondovky vzbudí velkou pozornost.

Adele byla prý pro ústřední píseň "jasnou volbou“. Alespoň tak se vyjádřil zdroj britského deníku The Sun. "Skladby, které se objevily v posledních dílech série o Bondovi, zaznamenaly jen malý hitparádový úspěch. Po jejím letošním velmi úspěšném roce bylo filmařům jasné, že tento tah bude šancí vytvořit obrovský hit.“

Zpěvačka se pro nahrávání spojila s producentem Paulem Epworthem. Ten v minulosti spolupracoval s Florence and the Machine, Cee Lo Greenem či rapperem Plan B.

V minulosti si ústřední píseň bondovky zazpívaly hvězdy jako Shirley Bassey, Paul McCartney, Madonna, Tina Turner nebo naposledy Alicia Keys společně s Jackem Whitem z White Stripes.

Režie dalšího pokračování příběhů o Jamesi Bondovi se ujal Sam Mendes, hlavní roli uhlazeného britského superšpiona s povolením zabíjet obsadí opět blonďatý Dainel Craig. Bond 23 se objeví v kinech příští rok.



Text: kofo


adele_top

 

 

zavřít