Igor Pataky a další DJs se v Radosti FX postarají o skvělou párty

Vydáno 07.10.2011 | autor: redakce

Už příští pátek 14 října se v klubu Radost FX na I.P.Pavlova uskuteční druhá část akce Remember techno. Párty odstartuje v deset hodin večer, a také pro tentokrát zde bude bohatý výběr muziky. Při pohledu na jména DJs, si mnozí určitě vybaví hned několik akcí, na které nelze zapomenout.

Igor Pataky a další DJs se v Radosti FX postarají o skvělou párty Igor Pataky a další DJs se v Radosti FX postarají o skvělou párty

radostOpravdovou legendou mezi nimi je bezesporu Igor Pataky, kdysi také Spacemaster Patak, organizátor oblíbených techno akcí Overthere. Pataky byl prvním česko-slovenským dýdžejem, který v roce 1993 vystoupil na prestižní soutěži v mixování DMC World DJ Championship. Je také jednou z nejvýraznějších postav česko-slovenské elektronické taneční scény.

Jeho kariéra začala počátkem 90. let na Slovensku v rodném Popradu, odkud se právě díky taneční hudbě odstěhoval do Bratislavy, kde získal dvakrát prvenství na tehdejším mistrovství Československa v exhibičním mixování. To mu dopomohlo k účasti na Mistrovství světa v exhibičním mixování v Londýně roku 1994, kde se umístil mezi dvaceti nejlepšími DJs světa.

Na akci v pražské Radosti FX dále vystoupí také moravský techno DJ Kaisersoze, jedna z prvních českých DJek Nika77 a také projekt Elektrabel, který patří k českým producentským chloubám na poli techno music.

ks 
zavřít