Paul McCartney se potřetí ženil, uspořádal komorní obřad

Vydáno 09.10.2011 | autor: redakce

Bývalý člen legendárních Beatles Paul McCartney se v neděli potřetí oženil. Na radnici v londýnské čtvrti Marylebone, kde si McCartney v roce 1969 vzal i svou první manželku Lindu Eastman, vstoupil do manželství s Nancy Shevell, s níž už několik let žije.

Paul McCartney se potřetí ženil, uspořádal komorní obřad Paul McCartney se potřetí ženil, uspořádal komorní obřad

paul mccartney
V tmavém obleku s tmavou kravatou širokým úsměvem na tváři doprovázel svou partnerku oděnou v bílých šatech, které navrhla McCartneyho dcera z prvního manželství Stella. Svatební obřad byl velmi komorní, účastnilo se ho jen asi třicet nejbližších.

Jednapadesátiletá Shevell chodí s devětašedesátiletým Paulem McCartneym skoro čtyři roky, pár se zasnoubil letos v květnu.

McCartneyho první ženou byla americká fotografka Eastman, s níž žil až do roku 1998, kdy zemřela na rakovinu. Jeho druhou manželkou byla britská modelka Heather Mills, jíž si vzal při nákladném obřadu v roce 2002, po šesti letech se s ní však rozvedl a musel jí zaplatit 24,3 milionu liber (tehdy 775 milionu korun).

Na radnici v Marylebobe, kde se muzikantův obřad konal, se uskutečnilo už několik sňatků britských hvězd. Kromě McCartneyho se zde ženil například další bývalý člen Beatles Ringo Starr nebo zpěvák skupiny Oasis Liam Gallagher.



ks

paul mccartney1
zavřít