Charlie Straight a Ecstasy Of St. Theresa zremixují debut Republic Of Two

Vydáno 10.10.2011 | autor: redakce

Ještě před vydáním druhého studiového alba Republic of Two, které je naplánované na 3. listopadu, vyjde navíc jejich album remixů debutu Raising the Flag. Deska měla původně vyjít pouze na vinylech, ale především na základě reakcí fanoušků nakonec vyjde na CD a nikoliv na vinylu a bude možné ho zakoupit také digitálně.

Charlie Straight a Ecstasy Of St. Theresa zremixují debut Republic Of Two Charlie Straight a Ecstasy Of St. Theresa zremixují debut Republic Of Two

republic of two
Nápad udělat album remixů a remaků kapela dostala už při křtu debutového alba, kdy v roli speciálního hosta vystoupila skupina Ecstasy of St. Theresa. Právě ta živě předvedla svoji verzi skladby Move od Republic of Two a stala se tak první skupinou, jež se na albu objevuje.

Další písně se ujali třinečtí Charlie Straight, kteří svůj remake skladby Prisoners nahrála u Republic of Two v domácím studiu. Photolab zase předělali skladbu Home a právě tuto verzi si Republic of Two vybrali pro natočení videoklipu.

Dále se na albu podílely například skupiny jako Dva, Luno, Kubatko, Tvyks, Enemy, Juanita Juarez, Cartonnage a další. Album vychází u nového nezávislého vydavatelství Massimo Records.

Druhá studiová nahrávka Republic of Two, které se bude jmenovat The End of War a vyjde 3.listopadu. Nové album je dalším projektem podporovaným t-music fondem. Fanoušci si ho budou moci stáhnout na portálu t-music za cenu, kterou si sami určí. Album samozřejmě vyjde také na klasickém CD nosiči.

UNITED FLAGS (remaky & remixy alba Raising the Flag)

1. Photolab - Home
2. Ectasy of St. Theresa - Republic of Move
3. Luno - Gunshottape
4. Charlie Straight - Prisoners
5. Burian - The Pillow
6. Jock the Lock - The Fish & The Boy
7. Enemy - Legendary
8. Juanita Juarez - Sweet Alert
9. Kubatko - The Fish & The Boy
10. Tvyks - Home
11. Armin Effenberger (Cartonnage) - Move
12. Dva - All I Can Hear is Gunshots
13. Forma - Misunderstanding

zavřít