Green Day chystají film. Do hlavní role by chtěli upíra z Twilight

Vydáno 14.10.2011 | autor: redakce

Green Day chystají přenést příběh písně American Idiot na filmová plátna. Za ideálního adepta pro obsazení hlavní role označili Roberta Pattisona. Ten je známý především jako představitel jedné z hlavních rolí upírské ságy Twilight. Film by se měl objevit v kinech až v roce 2013.

Green Day chystají film.  Do hlavní role by chtěli upíra z Twilight Green Day chystají film. Do hlavní role by chtěli upíra z Twilight

pattisonKapela slavila velký úspěch s uvedením muzikálu na Broadwayi, nyní se chystá převést příběh písně American Idiot na filmová plátna.

Podle frontmana Green Day Billieho Joe Armstronga by byl nejlepším možným hercem pro hlavní roli Robert Pattison. Toho můžete znát především z upírské ságy Twilight.

V rozhovoru s Perezem Hiltonem na otázku o ideálním adeptovi pro hlavní roli prohlásil: „Řekl bych, že ten kluk z Twilightu. Je dobrý herec. Má velký potenciál, něco v něm je.“

Muzikál, který byl uveden na Brodwayi pod stejným názvem jako píseň American Idiot, se inspiruje v příběhu textem zmiňovaného songu. Ten se zabývá kladením otázek americké vládě.

 Film by se měl objevit v kinech až v roce 2013.

Text: kofo


green day_top2
zavřít