UDG vyráží na turné, předtím představí nový videoklip a dokument

Vydáno 18.10.2011 | autor: redakce

UDG se v létě rozhodně nenudili. Přesto nezahálejí, a tak se můžeme těšit na jejich podzimní plány. Koncem října startuje jejich samostatné turné k podpoře aktuálního DVD Cirkus Live!, v roli předkapely se představí pražská klubovka Broumband. Kapela v brzké době zároveň představí nový videoklip a dokument, který vznikal v průběhu tohoto roku.

UDG vyráží na turné, předtím představí nový videoklip a dokument UDG vyráží na turné, předtím představí nový videoklip a dokument

udg cirkus promofoto 4Po zcela nabité festivalové sezóně a úspěšném t-music back to school tuné představují UDG své podzimní plány: vyráží na samostatné turné k podpoře aktuálního DVD Cirkus Live!, na které je doprovodí pražská klubovka Broumband. „ Při přípravě šnůry jsme se soustředili na to, abychom zavítali do míst, kde jsme delší dobu nehráli. Je tam i pár úplných neznámých. Na těchto místech bychom rádi propagovali naše nové dévédéčko. “ komentuje přípravu turné kapelník Jugi.

Aktuálně představují UDG pro své příznivce další dvě novinky. První z nich je dokument, který vznikal v průběhu roku 2011 a ukazuje zajímavosti ze zákulisí kapely. „Studenti vyšší odborné školy filmové Zlín Lukáš Dostál a David Bělica se spolu s kameramanem Martinem Křižkou pustili z vlastní iniciativy do náročného projektu a točili nás v různý čas na různých místech v průběhu tohoto roku. Myslíme, že fanoušci uvidí, co dosud neviděli“, dodává tajemně frontman Petr Vrzák.

Zároveň se chystá premiéra v pořadí druhého živého videoklipu opět z cirkusového šapitó tentokrát na koncertní vypalovačku Nad Letnou. UDG tak chtějí lidem dát co nejvíce ochutnávek ze svého DVD.

UDG 2010 – Cirkus Live! Tour 2011

27. 10. Kladno – Kulturní dům

11. 11. Liberec – Vlak

12. 11. Jilemnice – Továrna

16. 11. Mladá Boleslav – Kulturní dům

18. 11. Letohrad – Distance11

19. 11. Vyškov – B-29

5. 11. Jindřichův Hradec – KC Jitka

2. 12. Hořovice – Labe

3.12. Staňkov – Kulturní dům

9.12. Písek – Divadlo pod Čarou

10. 12. Ústí nad Labem – Doma

16. 12. Herálec – Kulturní dům

17. 12. Vysoké Mýto – M-klub

Více informací na oficiálních stránkách kapely.

 

Text: TZ, kofo 

zavřít