Axl Rose si pustil pusu na špacír. Slash se prý počůrával

Vydáno 18.10.2011 | autor: redakce

Frontman Guns N' Roses Axl Rose se během rozhovoru v Paraguayi rozpovídal o něco víc, než by si Slash nejspíš přál. Prozradil totiž, že když legendární kytarista přebral, míval potíže udržet obsah močového měchýře. Axel toho obvykle využil a odvedl mu holku. Oba členové Guns N'Roses spolu prý nejméně deset let nemluvili.

Axl Rose si pustil pusu na špacír. Slash se prý počůrával Axl Rose si pustil pusu na špacír. Slash se prý počůrával

guns-n-rosesAxl Rose prý jednou táhl opilého Slashe a jednu z jeho holek do backstage. "Tu noc byl ale Slash tak opilý, že si pomočil kalhoty." Slečna, která se s ním do zákulisí vydala, pak raději strávila noc právě se zpěvákem.

"Bylo to skvělý. Slash byl obvykle našrot a pomočil si kalhoty a já pak mohl být s holkou, která s ním přišla. Tak jsem vždycky trávil čas s ním, protože jsem věděl, že se zase zruší. Jeho holka pak řekla něco jako: 'Ah, on mi p*chcal postel!' A já jen řekl: 'To je v pohodě.' Další den pak dělal jakoby nic, ignoroval to. Napsal to i ve svojí knížce, že se to jednou stalo. Ale to není pravda, stalo se to vždycky, pokaždé.“

Axl se Slashem nemluvil nejméně deset let. To, že se o sobě začínají zmiňovat, nahrává spekulacím o možném znovuobnovení Guns N' Roses.

 


 

Text: kofo


axlslash

 

 

zavřít