Within Temptation míří do Prahy, vystoupí již v pátek

Vydáno 18.10.2011 | autor: redakce

Holandští Within Temptation vyvolali svojí novou deskou The Unforgiving vlnu nadšení po světě a nyní v rámci turné zavítají také do Prahy. Jejich koncert se pro velký zájem dokonce musel přesunout do pražské Malé sportovní haly na Výstavišti a uskuteční se v pátek 21. října.

Within Temptation míří do Prahy, vystoupí již v pátek Within Temptation míří do Prahy, vystoupí již v pátek


f2aea7f923_56504387_o2Turné bylo původně plánované na jaro letošního roku, zpěvačka Sharon Den Adel ale otěhotněla a tak se šňůra přesunula na podzim a tentokrát nevynechá ani Českou republiku. Kapela vydala v dubnu nové album s názvem The Unforgiving , které vyšlo hned ve třech verzích: jako standardní CD s celobarevným 12 stránkovým bookletem. 

Druhá verze obsahuje speciální slipcase/digipack edice, obsahující bonusové DVD a 24 stránkový booklet s plakátem, kde najdete osobní poznámky fanoušků, kteří se zúčastnili kampaně na Facebooku a sdíleli videotrailer Within Temptation k nevydanému filmu Me & Mr.Jones.

Čeští fanoušci se jistě mají na co těšit, jelikož Within Temptation slibují skvělou show: "Chceme, aby naše chystaná vystoupení byla opravdu to nejzajímavější a nejpodnětnější, co jsme kdy odehráli. Tohle album je na to naprosto perfektní, jsme kreativně ve skvělé pozici."



zdroj: TZ, foto: archiv
zavřít