Chris Martin: Kvůli Take That jsem přemýšlel, jestli nejsem gay

Vydáno 25.10.2011 | autor: redakce

Frontman Coldplay snídal v den udílení cen prestižního hudebního magazínu Q vtipnou kaši. Nejdříve si udělal legraci z Take That, potom z Rihanny. Take That ho prý přinutili uvažovat o tom, zda není gay. Ohledně spolupráce se zpěvačkou zase v žertu řekl, že nahrávat s ní nebyl žádný med.

Chris Martin: Kvůli Take That jsem přemýšlel, jestli nejsem gay Chris Martin: Kvůli Take That jsem přemýšlel, jestli nejsem gay


chris_martinGary Barlow přebíral cenu za své skladatelské schopnosti z rukou zpěváka Coldplay. Ten prozradil, že U2 a Take That byly kapelami, na kterých vyrůstal. Vzápětí dodal: "Nebojím se přiznat, kvůli Take That jsem si začal říkat: Nejsem gay?" Bubeník U2 Larry Mullen Jr. mu později se smíchem vzkázal: "Chrisi Martine, mám pro tebe odpověď - jsi gay."

Chris si také zavtipkoval při odpovědi na otázku, jaká byla spolupráce s Rihannou, když řekl: "Byla docela ošklivá a nepříjemná, ale nějak jsme to zvládli."

Tento výrok vzápětí vyžehlil. Dodal totiž: "Rihanna je nejlepší zpěvačka na světě a my jsme věděli, že to, co naše album potřebuje, je právě ta nejlepší zpěvačka na světě."

Pátá studiovka Coldplay vyšla toto pondělí pod názvem Mylo Xyloto. Duet Chrise Martina a Rihanny dostal název Princess Of China.




Text: kofo


chris_martin_hpp

 


 
zavřít