Amy Winehouse zemřela na otravu alkoholem

Vydáno 26.10.2011 | autor: redakce

Oficiální výsledky vyšetřování koronárního soudu jsou známy. Amy Winehouse zemřela na otravu alkoholem. V domě zpěvačky byly v den její smrti nalezeny tři prázdné lahve vodky, zpěvačka měla v krvi 4,16 promile alkoholu. Koronární soud byl pověřen vyšetřováním poté, co policie ani toxikologické testy příčinu smrti neobjasnily.

Amy Winehouse zemřela na otravu alkoholem Amy Winehouse zemřela na otravu alkoholem

amyAmy Winehouse zemřela 23. července ve svém domě v Camdenu. První spekulace hovořily o předávkování, protože zpěvačka byla známá svými drogovými excesy. Toxikologické vyšetřování však drogy jako možnou příčinu úmrtí vyvrátilo. V těle zpěvačky totiž nebyly nalezeny stopy po zakázaných látkách.

Spekulovalo se také, že za její smrt mohla náhlá abstinence, kterou nebyl zeslabený organismus schopen zvládnout. I toto tvrzení však bylo nyní vyvráceno. Koronární soud včera přečetl rodičům zpěvačky výsledky vyšetřování, příčinou smrti byla otrava alkoholem.

V Camdenu (části Londýna) v domě Amy Winehouse nalezla policie tři lahve od vodky, dvě malé a jednu velkou. V krvi měla zpěvačka v den smrti 4, 16 promile alkoholu.

 

Text: kofo, foto: archiv
amy_ok
zavřít