Gene Simmons je závislý na sexu, tvrdí bývalý člen Kiss

Vydáno 31.10.2011 | autor: redakce

Není nad to, když praví rockeři vzpomínají. Jedním z nich je i Ace Frehley, bývalý člen Kiss. Ten právě vydává svoji autobiografii. Píše v ní, že zpěvák a basák skupiny Kiss Gene Simmons je závislý na sexu. Kapela v současnosti dokončuje jubilejní dvacáté řadové album Monster. Vyjde na jaře příštího roku.

Gene Simmons je závislý na sexu, tvrdí bývalý člen Kiss Gene Simmons je závislý na sexu, tvrdí bývalý člen Kiss

dfadcff263_65866435_o2Bývalý kytarista Ace Frehley se s tím moc nepáral a doslova napsal:"Klátí téměř všechno." Frehley byl v roce 1972 jedním ze zakládajících členů Kiss. Odešel deset let poté, aby se více věnoval sólové kariéře. V roce 1996 se do kapely opět vrátil, opustil ji znovu v roce 2002. Freshley v těchto dnech vydává svou autobiografii nazvanou No Regrets.

Podle amerického deníku New York Post Frehley ve své knize mimo jiné píše: "Jsem si jistý, že Gene je závislý na sexu stejně tak, jako já jsem závislý na chlastu."

Frehley dále zmiňuje: "Všichni máme svoje problémy a zlozvyky. Zažil jsem párkrát, jak Genovo chování ovlivnilo jeho i kapelu v negativním smyslu. Rozdal by si to úplně s každou. Malá, vysoká, štíhlá, pěkná... Hlavně když je k mání."

Zpěvák a kytarista Kiss Gene Simmons si vzal 1. října tohoto roku bývalou dívku Playboye Shannon Tweed. Mezi svatebnými hosty nechyběl ani hlavní muž Playboye Hugh Hefner, komik Bill Maher a členové Kiss.

Frontman Kiss Paul Stanley by měl prý nahrát v blízké době duet s Lady Gaga. Kapela v současnosti finišuje práce na jubilejní dvacáté studiové nahrávce nazvané Monster. Měla by vyjít na jaře příštího roku.

 

Text: kofo, foto: archiv
zavřít