Hammerfall zahrají v Praze skladby z nové desky

Vydáno 03.11.2011 | autor: redakce

Švédští heavymetalisté Hammerfall přijedou 13. listopadu do České republiky. V pražském KC Vltavská zahrají kromě oblíbených skladeb Glory to the Brave nebo Always Will Be písně z letošního alba Infected.

Hammerfall zahrají v Praze skladby z nové desky Hammerfall zahrají v Praze skladby z nové desky

hammerfall photo 1
Hammerfall od svého vzniku v roce 1993 vydali celkem osm studiových alb, mezi ty přelomové patří Legacy of Kings (1998) a Renegade (2000). V Praze budou koncertovat v rámci svého turné European Outbreak 2011, na němž je doprovázejí Američané Vicious Rumors a švédští Amaranthe v čele se zpěvačkou Elize Ryd.

Aktuální studiovka Hammerfall nazvaná Infected vyšla 20. května. Produkčně ji zaštítil James Michael (Mötley Crüe, Scorpions, Meat Loaf), který dal desce rozhodující a finální podobu.

„James nám pomohl vytvořit něco nového a vzrušujícího při zachování našeho hudebního dědictví" vysvětluje Oscar Dronjak, kytarista a zakladatel kapely. Zpěvák Joacim Cans ho doplnil: „Nikdy předtím jsme nezněli tak čerstvě a moderně, bez toho, abychom ztratili tu jemnou hudební esenci značky Hammerfall. Je to čistý ‚infected' heavy metal."

Vstupenky na jejich pražský koncert jsou k dostání ve všech běžných předprodejních sítích od 655 korun.



ks
zavřít