Black Sabbath: Chystáme nové album a celosvětové turné

Vydáno 12.11.2011 | autor: redakce

Black Sabbath včera v Los Angeles uspořádali avizovanou tiskovku. A oznámili to, v co všichni doufali. V plánu je nové album, které by mělo vyjít na podzim příštího roku. Následovat jej bude celosvětové turné. Jak se Ozzy Osbourne vyjádřil: "Bylo už načase." Comebackovým koncertem kapela poctí v létě britský festival Download.

Black Sabbath: Chystáme nové album a celosvětové turné Black Sabbath: Chystáme nové album a celosvětové turné

black sabbathBlack Sabbath se sešli na tiskové konferenci v původním složení - tedy Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Bill Ward a Geezer Butler. Dohromady je dal známý producent Rick Rubin, který bude producentem nového alba kapely. Půjde o jejich první společné album v původní sestavě od roku 1978, tehdy vydali desku Never Say Die!

Zpěvák Ozzy Osbourne se na tiskovce vyjádřil, že už bylo načase dát se zas dohromady, načasování je prý ideální. Kytarista Tony Iommi dodal: "Je to pro nás něco jako teď nebo nikdy."

Ozzy taky prozradil, že pro nové album už napsal sedm nebo osm nových songů. Kapela má v plánu vydat novou desku na podzim roku 2012. To už by za sebou měli mít odehraný koncert v rámci Download festivalu a před sebou dlouhou šňůru celosvětového turné.

 

Text: kofo
zavřít