Frontman Korn: Lidi budou z nový desky nas*aný

Vydáno 14.11.2011 | autor: redakce

Korn vydají desátou řadovku začátkem prosince. The Path Of Totality se může pochlubit známými dubstepovými producenty, podle frontmana fanouškům odklon od nu-metalu radost neudělá. Jonathan Davis na to ale z vysoka kašle. Dodává, že se někteří jejich příznivci zasekli v roce 1994 a s tím se nedá nic dělat. Venku už jsou dva singly - Get Up! a Narcissistic Cannibal.

Frontman Korn: Lidi budou z nový desky nas*aný Frontman Korn: Lidi budou z nový desky nas*aný

korn_hpV rozhovoru pro aktuální vydání britského časopisu Kerrang! si frontman Korn postěžoval, že ho nebaví nálepka "kmotři nu-metalu". Stejně tak ho dráždí fakt, že jejich fanoušci nejsou schopní odpoutat se od jejich tvorby z poloviny devadesátých let. 

"Lidi budou nas*aný. O to víc mám z desky radost," říká Jonathan Davis„S*ru na to, co si myslí. Nemáme šanci je přesvědčit, někteří z nich se totiž zasekli v roce 1994. Každý o nás mluví jako o kmotrech nu-metalu a já už toho mám k*rva dost. Nechceme zabřednout a donekonečna se motat v nostalgii."

Na The Path Of Totality přispěli profláklí dubstepoví a elektroničtí producenti - Skrillex, Noisia, Kill the Noise, 12th Planet, Excision a Downlink.

O novince se dozvíte ještě víc v našem předchozím článku.

Album bude mít celkem jedenáct tracků, zhodnotit už můžete první dva singly Get Up! a Narcissistic Cannibal

 

Text: kofo


korn_hp

 

 

zavřít