HOT 9/05: MÓDA A OBUV PRO BABÍ LÉTO

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Součástí nového čísla REPORTU je i pravidelná rubrika "Hot". Tentokrát jsme zaměřili pozornost na stylové oblečení a obuv do pohody i nepohody, zkrátka výbavu pro loučící se léto a zároveň přípravu na nadcházející podzim. Více v REPORTU 9/05.

HOT 9/05: MÓDA A OBUV PRO BABÍ LÉTO HOT 9/05: MÓDA A OBUV PRO BABÍ LÉTO

Nike Shox Go, to je styl a dokonalé pohodlí zároveň. Dva oválné patentované sloupky Shox zpevňují vnitřní stranu a tři kulaté sloupky na vnější straně velmi účinně tlumí nárazy. Trvanlivá podešev má vzorek z oválných výstupků, které výtečně drží na každém povrchu.



Dvojitě tvarovaná mezopodešev poskytuje ochranu před vnějšími vlivy, takže můžeš běhat, i kdyby se venku čerti ženili. Opatek těsně obemyká patu a zpevňuje krok. Na svršku jsou zpevňující syntetické potahy a prodyšná síťovina. Živé barvy spolu s lesklými materiály působí velmi výrazně.

Nike Air Jana Road

I při ostrém tréninku dopřej svým nohám trochu něžné péče v botách Jana Road. Pohodlná běžecká obuv má tlumicí polštář pod patou, pěnu na vnitřní straně a patu z měkkého, houbovitého materiálu Softlon, která tlumí všechny nárazy. Chodidlo zpevňují popruhy na svršku. Bota má širší profil a terénní podešev a dvouvrstvý svršek ze síťoviny nechává chodidlo volně dýchat. www.nike.com



Longford LS Tee marron

- aneb pánské triko od firmy Rip Curl (www.ripcurl.com) s dlouhým rukávem (i v oranžovém provedení)





 

 

 

 

 

 

 



Vintage leather jacket

- dámská bunda Rip Curl, model "Vintage Leather" (na trhu i v černém provedení)
 





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


..a Rip Curl do třetice - pánské kalhoty, model "Crash Denim":







 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nová řada Wrangler B.Y.

Tato kolekce klade hlavně důraz na detaily jako je džínovina s použitím pruhované podšívky, potisk, velcro nášivky anebo žluté či modré švy. Kolekce B.Y. má ukázat novou, modernější tvář značky Wrangler. K dostání ve vybraných prodejnách značky Wrangler již od září. Více na www.wrangler.com



Kenvelo - zimní kolekce 2005–06

Stejně jako v celém světě módy, i v nové kolekci Kenvelo hrají džíny ústřední a klíčovou roli. Stylem této sezóny je Vintage Forever s drsnou mladou sexuální přitažlivostí. Nápadné efekty vytvářejí výrazné výšivky, díry, seprání a kontrastní stehování. Napodobeniny drahých kamenů a korálky vyvolávají dojem obnovení něčeho starého.Tmavé odstíny docílené praním v indigu a silně tkaným efektem. Pánské džíny jsou nízko posazené, s rovnými nohavicemi.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



U dámských džín jsou k mání kalhoty se sníženým pasem, lze si vybrat z úzkých nebo volnějších „pohodlných“ střihů. Doplňkům pro tuto sezónu budou vévodit ručně malované knoflíky a nýty v modré, žluté a růžové barvě, zhotovené z kovu a emailu, v unikátním a co nejvíce osobitém stylu.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Charakteristickou obchodní značkou je pro tuto sezónu vyšívaná dvojitá vlnka na zadních kapsách a kožené „K“ jako záplata na pásu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  www.kenvelo.cz

zavřít