Válka rockerů: Slipknot nenávidí producenta Black Sabbath

Vydáno 01.12.2011 | autor: redakce

Corey Taylor, zpěvák Slipknot, se pustil do slavného producenta Ricka Rubina. Ten v současnosti připravuje comebackové album Black Sabbath a stojí za nahrávkami kapel jako ZZ Top, Red Hot Chili Peppers nebo Linkin Park. Podle lídra Slipknot je Rubin nepochopitelně přeceňován.

Válka rockerů: Slipknot nenávidí producenta Black Sabbath Válka rockerů: Slipknot nenávidí producenta Black Sabbath

slip_rubinJde přitom o paradox, protože Rick Rubin se Slipknot spolupracoval na jejich třetí studiovce Vol. 3: (The Subliminal Verses).

Corey se během setkání s fanoušky v Texasu pustil do Rubina kvůli jeho neprofesionálnímu přístupu. Informaci přinesl server Rock News Desk.

Lidi by mě milovali za frázi „Spolupráce s Rickem Rubinem byla nesmírně obohacující", ale já vám řeknu konečně pravdu. Rick Rubin se ve studiu ukázal jednou týdně a to na pětačtyřicet minut. Pak se rozvalil na gauči, dal si mikrofon k obličeji, aby se nemusel nikam hýbat. Asi v polovině naší pětačtyřicetiminutovky mu jeho dvoumetrový asistent přinesl talíř plný sraček. Předpokládám, že to bylo jídlo. Vypadalo, jako by to někdo vytáhl ze záchodu. A Rick to do sebe futroval, až to měl všude okolo. Opravdu inspirující pohled, když zrovna točíte album," rozlítil se Corey.

Jedním dechem ale dodal, že si pořád váží Rubinových starších věcí. „Jenže dnešní Rick Rubin je jen slabým stínem toho starého Ricka Rubina. Je přeceňovaný, přeplacený a už s ním do konce svého života nikdy neplánuju spolupracovat."

Dodejme, že do rukou „přeceňovaného" producenta vložili svůj osud a comeback Black Sabbath, kteří hodlají natočit album v původní sestavě po 33letech (psali jsme zde).



mp
slip_rubin_top
zavřít