Coldplay plní sen českým fanouškům, v září přijedou

Vydáno 09.12.2011 | autor: redakce

Čeští příznivci britských Coldplay se konečně dočkají. Poprockeři, kteří nedávno vydali novou desku s názvem Mylo Xyloto, zavítají do Prahy 16. září 2012.

Coldplay plní sen českým fanouškům, v září přijedou Coldplay plní sen českým fanouškům, v září přijedou

 
coldplay_myloxylotoKapela, která sama o sobě prohlašuje, že je nejlepší koncertní skupinou na světě, vystoupí v Čechách podruhé. Před čtyřmi lety vyprodali pražskou O2 Arenu, nyní se jejich čeští příznivci mohou těšit na koncert pod širým nebem. A podle slov zpěváka Chrise Martina se bude na co těšit.

Na pódiu to fakt zbožňuju. Mám rád naši kapelu, baví mě s ní hrát a užívám si to. A když stojím na pódiu, nepochybuju o tom, která skupina je nejlepší na celým světě," uvedl Martin.

Coldplay vydali 23. října novinku s názvem Mylo Xyloto, která je jejich pátým studiovým albem. Skupina na něm spolupracovala s producentem Brianem Enem, jenž za sebou má kooperace například s U2, Talking Head či Davidem Bowiem. Ve skladbě Princess of China je navíc slyšet charakteristický vokál zpěvačky Rihanny

Přečtěte si recenzi na Mylo Xyloto od Katky Novákové. 

"Rihanna má nádherný hlas, tak odlišný od mého. Když jsme to nahráli, řekl jsem:' Wow, tvůj hlas zní tak jinak.' Ale to bylo proto, že zpívala úplně jinou píseň, než na kterou jsme od ní zvyklí," uvedl Martin.

Předprodej vstupenek bude zahájen 15. prosince.



text: map, foto: archiv

coldplay_top_3
zavřít